itulau_fanua

tala fou

Maua e le Ally Hydrogen Energy le fesoasoani o le Poloketi Atina'e Maualuga

Iulai-26-2024

"I le aso 16 o Iulai, 2024, na faasilasila ai e le Chengdu Economic and Information Bureau le Ally Hydrogen Energy Company ua mauaina le 2023 High-Quality Development Subsidy Project mo le vaega o le hydrogen."

 

01

Talu ai nei, o le upega tafaʻilagi aloaia a le Chengdu Economic and Information Bureau na faʻasalalau le lisi o le 2023 High-Quality Development Subsidy Projects mo le hydrogen energy industry i Chengdu. Ally Hydrogen Energy sa aofia i totonu o le lisi, faatasi ai ma le talosaga o le poloketi o loʻo taulaʻi i le "Fausiaina o vaega autu autu i le Upstream / Midstream of the Hydrogen Energy Industry Chain."

1

O le sini autu o lenei poloketi o le faʻamalosia lea o le gaosiga gafatia o vaega autu autu i luga / ogatotonu o le gaosiga o le malosi o le hydrogen, faʻateleina le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le eletise eletise eletise ma tuʻuina atu le lagolago malosi mo le atinaʻeina maualuga o le atoa. filifili alamanuia.

02

Na taʻua e le Chengdu Economic and Information Bureau o le faʻasalalauga o lenei poloketi fesoasoani e faʻamoemoe e faʻaleleia le manino ma le saʻo o le poloketi aʻo faʻaalia foi taunuʻuga a Ally Hydrogen Energy i le matata o le hydrogen energy industry chain. O lenei fuafuaga o le a faʻamalosia ai le tele o atinaʻe e auai malosi i le atinaʻeina o le gaosiga o le malosi o le hydrogen, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga o le gaosiga o le hydrogen energy a Chengdu.

2

03

Talu mai lona faʻavaeina, Ally Hydrogen Energy ua tuʻuina atu i le suʻesuʻega ma le faʻafouina o tekonolosi eletise eletise, faʻaauauina le faʻaleleia atili o le gaosiga ma le lelei o vaega autu autu, faia o sao taua i le atinaʻeina gafataulimaina o le alamanuia o le hydrogen. O le vaega faʻapitoa e faʻatatau i lenei poloketi atinaʻe maualuga o le gaosiga o le hydrogen energy o le [Faʻalauteleina le Faʻaogaina o le Fua Faʻatatau o Vaega Autu i le Alamanuia Chain], lea e aofia ai le gaosiga o le hydrogen ma le faʻaaogaina o mea faigaluega na fuafuaina ma gaosia e Ally Hydrogen Energy, methanol hydrogen production. masini, kesi faanatura masini gaosiga o le hydrogen, fa'aoso su'iga fa'apipi'i masini gaosiga hydrogen, vai electrolysis hydrogen masini gaosiga, valves programmable, adsorbents, ma isi, fa'apipi'i masini autu ma masini i luga ma le ogatotonu o le filifili alamanuia.

3

I le lumanaʻi, Ally Hydrogen Energy o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia lona gafatia fou i tekinolosi autu, faʻavaveina le suʻesuʻega ma le gaosiga o vaega autu. E ala i le tali atu ma le malosi i faiga faʻavae a le atunuʻu ma le lotoifale, Ally Hydrogen Energy o le a fesoasoani i le atinaʻeina gafataulimaina o Chengdu ma le faʻalapotopotoga uma o le hydrogen energy. Faatasi ai ma le faʻasalalauga o le poloketi fesoasoani tau atinaʻe maualuga a Chengdu mo le gaosiga o le hydrogen energy, o loʻo faʻamoemoeina le kamupani e faʻaauau le faʻaaogaina o ona tulaga lelei faʻatekonolosi ma gafatia fou, ma faia ai sao sili atu i le manuia o le gaosiga o le hydrogen energy.

--Faafesootai matou--

Telefoni: +86 028 6259 0080

Fax: +86 028 6259 0100

E-mail: tech@allygas.com


Taimi meli: Iul-26-2024

Tekonolosi Fa'aaofia Laulau

Tulaga Fafaga

Tulaga Manaomia

Manaoga Fa'ainisinia