itulau_fanua

tala fou

Ua sauni le vaega ole gaosiga o le hydrogen electrolytic i fafo mo le fa'atinoina pe a mae'a fa'atonuga manuia!

Iulai-20-2024

Talu ai nei, na maua mai ai tala fiafia mai le Ally Hydrogen Energy Equipment Manufacturing Center. Ina ua mae'a le afa masina o taumafaiga faifaipea a enisinia ma tekinisia i luga o le saite, o le ALKEL120 vai electrolysis hydrogen gaosiga vaega mo maketi i fafo ua ausia uma tulaga manaomia e ala i totonu o fale su'ega.

1

I le taimi o le fa'atonuga o le afa masina, na tu'uina atu e le 'au i luga o le upega tafa'ilagi a latou taumafaiga atoatoa, e le gata i le su'esu'eina ma le fa'aeteete ma le fetu'una'iga o vaega uma o le vaega o le gaosiga o le hydrogen electrolytic e fa'amautinoa ai lona fa'agaioiga lelei ma le tausisia o mana'oga o le mamanu ae fa'apea fo'i le fa'aleleia atili o fa'asologa o le fa'agasologa o le iunite. ia faapaleni le gaosiga o le hydrogen ma le taumafaina o le malosi.

2

Ina ua mae'a taumafaiga faifaipea, na pasia ma le manuia e le ALKEL120 vai eletise eletise gaosiga o le su'ega ma fa'amaoniga. O le gaosiga o le hydrogen na ausia le faʻamoemoega faʻamoemoeina, ma le faʻaogaina o le paoa o le iunite na tausia i totonu o se tulaga talafeagai, faʻamautinoa le lelei o le tamaoaiga ma le faʻaleleia o le siosiomaga.

3

Faatasi ai ma le sili atu ma le luasefulu tausaga o le faʻaputuina o le poto masani ma tomai faʻapolofesa, Ally Hydrogen Energy e mafai ona faʻavasegaina fofo e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, fetuutuunai i galuega faatino o fua eseese ma manaʻoga, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo faʻaogaina lelei ma faʻalagolago i le eletise.

4

Ua iloa ua talosaga le kamupani mo le faʻamaoniaina o le CE o le ALKEL120 vai electrolysis hydrogen production unit e faʻamautinoa ai o loʻo ausia e le iunite tulaga saogalemu ma le siosiomaga o le Iuni a Europa. Ose laasaga lea mo Ally Hydrogen Energy e ulufale ai i le maketi i Europa ma ua na o le amataga o le atinaʻe i le lumanaʻi. Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le hydrogen energy industry ma le faʻavavevaveina o le suiga o le malosi mama i le lalolagi, o le Ally Hydrogen Energy e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻalauteleina lona tulaga i maketi, ma avea ma taʻutaʻua atinaʻe i le vaega o le malosi mama o le lalolagi.

--Faafesootai matou--

Telefoni: +86 028 6259 0080

Fax: +86 028 6259 0100

E-mail: tech@allygas.com


Taimi meli: Iul-20-2024

Tekonolosi Fa'aofi Laulau

Tulaga Fafaga

Tulaga Manaomia

Manaoga Fa'ainisinia