itulau_fanua

tala fou

Ally Hydrogen Energy Sa auai i le Sichuan Province 2023 Kuata Lona Tolu Poloketi Tele I luga o le nofoaga Konafesi Fa'alauiloa

Setema-28-2023

I le taeao o Setema 25, na faia ai le faalauiloaina o galuega tetele i luga o le nofoaga i le kuata lona tolu o le 2023 i le Itumalo o Sichuan i le nofoaga o le Chengdu West Laser Intelligent Equipment Manufacturing Base Project (Vaega I), Failautusi o le Vaega Faaitumalo. O le Komiti Wang Xiaohui na auai ma faalauiloa le amataga o se vaega fou o le fausiaina o galuega tetele, o Huang Qiang, Sui Failautusi o le Komiti a le Itumalo Itumalo ma le Kovana o le Itumalo o Sichuan, na tuuina atu se lauga, ma Shi Xiaolin, Sui Failautusi o le Komiti a le Itumalo ma le Failautusi. o le Chengdu Municipal Party Committee, na auai.O 'a'ai e lima o Luzhou, Deyang, Mianyang, Dazhou ma Ya'an sa feso'ota'i atu i le nofoaga autu e fai ma sub-venue.

1

Ata: Sichuan View News

Faatasi ai ma i latou, o le Deyang i luga o le upega tafaʻilagi na faia i Kaizhou New City, Zhongjiang County, ma o le nofoaga o fesoʻotaʻiga sa i ai i le nofoaga o le poloketi a Kaiya Hydrogen Equipment Technology Co., Ltd. [Kaiya Clean Energy Equipment Base], atoa- o le lala o le Ally Hydrogen Energy, ma Wang Yeqin, le taitaifono o Ally, ma Gao Jianhua, le taitai faufale, na auai i le vaaiga o ni sui o le vaega e ona.

2

Ata: Deyang Daily

Faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega atoa o le 3 piliona yuan ma se nofoaga faufale o 110,000 sikuea mita, o le faavae o le a fausia 8 falegaosimea e pei o fale gaosi oloa faʻapotopotoga, fale faʻaleleia masini, faʻataʻitaʻiga faleaoga ma le eletise, ma fausia 8 laina gaosiga e pei o le eletise vai ma methanol hydrogen meafaigaluega gaosiga, fa'atupuina le gafatia fa'aletausaga o le 400 iunite/seti o oloa.

3

Ata: Deyang Daily

A maeʻa le fuafuaga ma faʻatinoina, e faʻamoemoe e ausia tupe maua faʻatau faaletausaga e tusa ma le 3.5 piliona yuan, totogi lafoga faaletausaga e tusa ma le 100 miliona yuan, ma le faʻafaigaluegaina o le sili atu ma le 600 tagata, lea o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o Deyang hydrogen. malosi alamanuia agglomeration ma tuuina atu le lagolago malosi mo Deyang e faatelevaveina le fausiaina o Saina Meafaigaluega Saienisi ma Tekinolosi City ma fausia se lalolagi-vasega mama eletise gaosiga faavae.

4

Ata: Deyang Daily

O le galuega faatino lona lua i le itumalo i le kuata lona tolu o le 2023 tele fonotaga aʻoaʻoga poloketi, lea o le a fesoasoani e faʻaleleia le faʻatulagaina o le gaosiga o le gaosiga o le malosi fou a le itumalo, fausia se hydrogen malosi R & D ma le faʻaogaina o fale gaosi oloa i lo tatou itumalo, faʻalauiloaina le maualuga. -o le atina'eina o le malosi mama o le Deyang e gaosi ai meafaigaluega, fa'auluina le suiga ma le fa'aleleia o le gaosiga o masini masani, ma fa'aleleia atili le gafatia o le gaosiga o masini gaosi oloa ma le tulaga o le tamaoaiga fa'aitulagi o le Chengdu Eastern New Area Coordinated Development Zone. .

I le taimi nei, ua maua e le poloketi le pepa fa'atumu o le fa'auluina o le fa'afaigaluegaina o aseta, pemita fau fanua faufale, pemita faufale ma pemita faufale.

--Faafesootai matou--

Telefoni: +86 02862590080

Fax: +86 02862590100

E-mail: tech@allygas.com


Taimi meli: Sep-28-2023

Tekonolosi Fa'aofi Laulau

Tulaga Fafaga

Tulaga Manaomia

Manaoga Fa'ainisinia