itulau_fanua

tala fou

Grey Hydrogen i Green Hydrogen, Ally Hi-Tech Green Hydrogen nofoia i Tianjin

Nov-07-2022

Ina ia ausia le sini o le faʻaitiitia o le "faʻalua carbon", tali atu i uiga fou i lalo o le tulaga fou, ma faʻaleleia atili le tulaga faʻainisinia o meafaigaluega hydrogen lanu meamata, ma saofagā i le atinaʻeina o le malosi lanumeamata, i le aso 4 o Novema, le Suavai Electrolysis. Hydrogen Production Technology Seminar talimalo a Ally Hydrogen Energy sa faia i Tianjin Ally Hydrogen Co., Ltd., e taula'i atu i mataupu e pei o le vai electrolysis hydrogen gaosiga tekinolosi ma hydrogen malosiaga atinae faamoemoega.

 

2

 

I le fonotaga, na saunoa ai Peresitene Wang Yeqin o le Ally Hydrogen Co., Ltd. i se lauga faʻafeiloaʻi, faʻaalia se faʻafeiloaʻiga mafanafana i le asiasiga a le vaega faʻapitoa ma faʻaalia puupuu le tulaga o Ally Hydrogen.Na ia taʻua i lana tautalaga na filifili Ally Hydrogen e nofo i Tianjin ona o Tianjin o loʻo i ai le malosi malosi o fale gaosi oloa ma se faʻaogaina lelei o masini gaosiga ma gaosiga o pisinisi.I le taimi lava e tasi, o le Tianjin Port o se taulaga tele tele i Saina, lea o loʻo tauaveina le misiona taua o fefaʻatauaʻiga i fafo, malosi ma meafaitino fefaʻatauaʻiga, ma felauaiga o mea mataʻutia i Asia i Sasaʻe.

 

3

 

I lalo o le manatu o le atunuu o loʻo faʻamalosia malosi le carbon peaking ma le carbon neutralization, o le malosiaga fou na faʻaalia ai avanoa atinaʻe e leʻi tupu muamua.O le kamupani gaosi hydrogen tuai ma 22 tausaga o le poto masani o loʻo feagai foi ma luitau fou.I le faiga o le malosi faʻafouina, Ally Hydrogen o le a faʻataʻitaʻiina ma le malosi atoa le filifili pisinisi ma le faʻatulagaina ma le faʻaogaina o meafaigaluega autu mai le eletise i le hydrogen, hydrogen i ammonia, hydrogen i le hydrogen vai, ma le hydrogen i le methanol, e le gata ina mafai ai nei auala e tolu. ae faapea foi le tau faapisinisi.

 

Tianjin Ally Hydrogen e aofia ai se vaega o le 4000 sikuea mita, faatasi ai ma se tupe faavae faamauina o le 20 miliona yuan ma se tupe teu faafaigaluega e uiga i 40 miliona yuan.E mafai ona maua 35 ~ 55 seti o vai electrolysis hydrogen gaosiga atoatoa meafaigaluega o le 50-1500m3 / h i tausaga uma, lea e mafai ona ausia le gafatia o le 175MW.O le 1000m3 / h electrolytic cell e tutoʻatasi fuafuaina ma gaosia e Ally Hydrogen, lea na faia faʻalavelave ma faʻafouga i le tele o tekinolosi autu.O faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa e pei o le gaosiga o le hydrogen, eletise eletise ma le maualuga o loʻo i ai nei o se masini e tasi ua oʻo i le tulaga maualuga i le alamanuia.

 

I le fonotaga, na tu'uina atu ai e le sa avea muamua ma pule sili o Huaneng Sichuan le fa'aaloalo tele ma le fa'amalosi'au ia Ally Hydrogen mo ana mea gaosi mea fa'agata lanu meamata.Na ia faʻamoemoe o le a avea le kamupani ma se atinaʻe malosi ma fatufatuaʻi i le itu fou, faʻamoemoe i vaega faʻavaomalo ma totonu o le atunuʻu muamua-vasega atinaʻe, galue malosi, faʻafouina ma tuputupu aʻe i le atinaʻe ma manatu lelei pisinisi ma auala tau pulega, ma faasolosolo malie ona laa i se tulaga maualuga.

 

Na faia e le sui o le Yonghua Investment se tautalaga i le fonotaga ma fai mai e tusa ai ma le mea moni o le gaosiga o le eletise o le photovoltaic o le a maua ai le 40% o le aofaʻi o le atunuʻu i le 2050. Ina ia ausia lenei sini, e tatau ona faʻaaogaina auala e teu ai le hydrogen e ausia ai se tele tele. atinae fua o le photovoltaic.O lo'o i ai pea le tele o tulaga lamatia ma tau fa'alavelave i le fa'aogaina o maa lithium o lo'o iai nei e teu ai le malosi.O le fa'aogaina o le vai e fa'aeletise ai le vai e gaosia ai le hydrogen lanu meamata e fa'atupu atili ai le ammonia lanu meamata o se fa'afouga tele ma fua i le gaosiga o le hydrogen.Ole fa'alauiloaina ole Ally Hydrogen energy water electrolysis products o se oso tele mai le hydrogen grey i le hydrogen green.E talitonuina i lalo o le taʻitaʻiga a le taʻitaʻifono o le komiti faʻatonu, Ally Hydrogen o le a avea ma sui taua o le gaosiga o le hydrogen energy.

 

Mulimuli ane, Yan Sha, pule o le matagaluega suʻesuʻe ma atinaʻe a Ally Hydrogen, ma Ye Genyin, inisinia sili, faia lipoti faaleaoaoga i luga o le suesuega ma le atinae o le alkaline vai electrolysis hydrogen gaosiga tekinolosi ma le suʻesuʻeina o modular lanu meamata ammonia synthesis tekinolosi o Ally Hydrogen. , i le faasologa, e faʻasoa le poto masani faʻapitoa ma taunuʻuga a Ally Hydrogen Energy i mea lanu meamata.Pe a faatusatusa i le cell electrolytic masani, o le tamoʻe i le taimi nei density o le electrolytic cell o Ally Hydrogen ua faateleina e tusa ma le 30%, ma le faasinoupuina taumafa malosi DC e itiiti ifo i le 4.2 kW?h/m3 hydrogen.O le gaosiga o le hydrogen fa'amauina e o'o atu i le 1000Nm3/h i lalo ole 1.6MPa fa'agaoioia;O le uelo tasi itu ma le lua itu faauigaina faiga faiga o le muamua i Saina;Fa'asilisili le va o le sela ma fa'aitiitia le fa'aletonu;Fa'alelei mea fa'aeletise, fa'aitiitia le fa'afeso'ota'i, fa'ateleina le maualuga o lo'o iai nei ma fa'aleleia le fa'aleleia o le hydrogen.I le taimi o fefa'ataua'iga fa'alea'oa'oga, o tagata popoto mai itu uma na tautala sa'oloto ma fa'atalanoa ma tulimata'ia le fa'aogaina o le fa'aogaina o tekonolosi vai ma le hydrogen lanu meamata.

 

4

 

Ina ua maeʻa le fonotaga, i lalo o le taʻitaʻiga a Peresitene Wang Yeqin, o le au faʻapitoa faʻapitoa ma le tekonolosi ma le gaosiga o tagata faigaluega a Ally Hydrogen na latou asiasi atu i le 1000 Nm3 / h electrolytic cell production line o Ally Hydrogen Energy.E o'o mai i le taimi nei, ua mae'a lelei lenei semina.

 

 

I le tulaga o le vai electrolysis hydrogen gaosiga tekinolosi ma meafaigaluega, Ally Hydrogen, e pei o se fetu oso aʻe, o le a mautinoa lava le puʻeina ma le tulaga atinae ma iloa moni le sini atinae o meafaigaluega gaosiga o le hydrogen i le malosi lanumeamata talosaga e ala i tomai faapitoa, faiga ma tele-fua atinae. .

 

 

 

--Faafesootai matou--

Telefoni: +86 02862590080

Fax: +86 02862590100

E-mail: tech@allygas.com


Taimi meli: Nov-07-2022

Tekonolosi Fa'aofi Laulau

Tulaga Fafaga

Tulaga Manaomia

Manaoga Fa'ainisinia