itulau_fanua

tala fou

Amata se Vaega Fou-O le Galulue Faatasi a Huaneng ma Ally e tatalaina se Faʻataʻitaʻiga o le Galulue Felagolagomaʻi

Aukuso-29-2023

O Aukuso 28, Ally Hydrogen Energy ma Huaneng Hydrogen Energy Pengzhou Water Electrolysis Hydrogen Production Station hydrogen fa'atauga ma fa'agaioiga ma galuega fa'aleleia saini saini aloa'ia.O iinei, e nono mai ai se faasalaga mai ia Li Taibin, le pule sili o Huaneng Hydrogen Energy, i lana saunoaga: "O le nofoaga saʻo na fetaui ma le paaga saʻo, o le taimi saʻo e faʻamaeʻa ai le lululima saʻo, o mea uma e sili ona lelei!"O le faataunuuina ma le manuia o lenei sauniga o le sainia o le amataga aloaia o le galulue faatasi fiafia i le va o itu e lua.

1

I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua i le fanua o le malosi o le hydrogen, ua manumalo Ally i faʻasalalauga lautele mo ana tekonolosi faʻapitoa ma auaunaga sili ona lelei.I le avea ai o se poloketi taua i lalo o le Huaneng Group, o le Huaneng Hydrogen Energy Pengzhou Water Electrolysis Hydrogen Production Station o le uluai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le hydrogen lanu meamata lanumeamata a Huaneng Group, ma ua tuuto atu i le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina faapisinisi o alamanuia hydrogen lanu meamata.

2

I le sauniga o le sainia, na faaalia ai e Wang Yeqin, le taitaifono o Ally, lona fiafia ma le faamoemoe mo le galulue faatasi.Fai mai le Taitaifono Wang o lenei felagolagomai e taua tele i le kamupani, lea o le a faalautele atili ai le aafiaga a le kamupani i le tulaga o le hydrogen malosi, ma fai mai o le a alu uma Ally e galulue faatasi ma Huaneng Hydrogen Energy ma le faamaoni e saofagā i le atinaʻeina o le alamanuia hydrogen lanu meamata.

3

Li Taibin, pule sili o Huaneng Hydrogen Energy, fai mai o Ally o loʻo faʻamoemoe e uiga i Huaneng Pengzhou hydrogen gaosiga poloketi ma le galulue faʻatasi, lea e faʻaalia atoatoa ai o le au fai filifiliga a Ally e i ai le vaʻaiga mamao ma le agaga maualuga, ma talitonu o Huaneng ma Ally o le a galulue faʻatasi ma faia se faʻataʻitaʻiga i le Pengzhou hydrogen production station project.

4

Ally e nafa ma le faʻatauina o le hydrogen a Huaneng Pengzhou Water Electrolysis Hydrogen Production Station, ma i le taimi lava e tasi e tuʻuina atu ai le faʻaogaina o le gaosiga o le hydrogen ma le tausiga o auaunaga e faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani, tausiga o meafaigaluega ma le faʻaogaina lelei o le fale gaosi hydrogen.

5

I le taimi o lana asiasiga i Sichuan ia Iulai 25-27, na faamamafaina ai e le failautusi aoao o Xi Jinping e faapea "e tatau ona fuafua faasaienitisi ma fausia se faiga fou malosi ma siitia le atinaeina o le tele o malosiaga e pei o le vai, matagi, hydrogen, Malamalama ma le natura. kesi", lea e faʻaalia ai o le gaosiga o le malosi o le hydrogen a Saina e tele lona gafatia.I le avea ai o se auala taua o suiga mama mama, vai electrolysis hydrogen gaosiga tekinolosi o le a faia ai se sao taua i le lumanai.E ala i le felagolagomaʻi i le va o Ally ma Huaneng Hydrogen Energy Pengzhou Water Electrolysis Hydrogen Production Station, o le a faʻalauteleina e itu e lua le faʻafouina ma le faʻaaogaina faapisinisi o tekonolosi eletise eletise ma faia ni sao lelei i le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina o le malosi mama.

6

O loʻo faʻamoemoeina o le a galulue faʻatasi Ally ma Huaneng i le matata o le hydrogen malosi, tuʻufaʻatasia fesoasoani mo Saina e faʻavaveina le loloto o le suiga o le fausaga o le tuʻuina atu o le malosi ma le manaʻoga o tagata faʻatau e mama ma maualalo-carbon, saofaga i le malosi o le hydrogen, ma fausia se matagofie. Saina.

7

Ina ua maeʻa le sauniga saini, Li Taibin, pule sili o Huaneng Hydrogen Energy, na taʻitaʻia le taʻitaʻifono o Wang ma lana vaega e asiasi i le nofoaga o le poloketi.

--Faafesootai matou--

Telefoni: +86 02862590080

Fax: +86 02862590100

E-mail: tech@allygas.com


Taimi meli: Aukuso-29-2023

Tekonolosi Fa'aofi Laulau

Tulaga Fafaga

Tulaga Manaomia

Manaoga Fa'ainisinia